pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Pori Jazz 2012

Porijazz 2012
Jazz myymälä josta ei tullut tällä kertaa mitään hankittua - ehkä muistot itsessään tapahtumasta muistaa ilman porijazz-mukia tms kun olivat kohtalaisen tyyriitä....


Päivän pilvet, keli oli aivan ihana, kuulemma muualla Suomessa kyllä satoi ihan Porinkin edestä.


Kauppatorilla oli kaikenlaista kojua ja esittelyä, oli pelastuslaitosta, tullia, apteekkia, ulkoministeriötä yms. tässä ilmeisestikin näytetään kuinka paljon hiekkasäkit pitävät vettä säkkien toisella puolella. Kiva idea uima-altaalle...

Ihana huovutettu mekko MS-liiton toimiston ulkopuolelle

näitä mainosminejä oli montaa eri sorttia pitkin kaupunkia.

kivan kokoinen marjakori....

ta-daa!!! ja ei kun ritsamatkalle angry bird -tyylisellä menimelillä =)

Satakunnan Pelastulaitos kärryineen...


näyteikkunasta napattua...tuli katseltua ikkunoita matkalla takaisin jazz kadulle kun pankkiautomaatilla piti käydä välillä, joka paikkaan kun ei kerta kortti tietenkään käynyt.

huoh

tän auton vieressä kuuli hyvin musiikkia...

mentiin uhmakkaasti läpi ihmismassan ja löydettiin jopa kävelevälle osapuolelle istumapaikka ja sitten - esityksen aiheena olikin mainos illan ohjelmasta ja juuri tässä juonto kertoo että mainos oli jo ohi...että tervetuloa vaan ja silleen.

Tässäpä ideaa taas, teltta ja kattokruunu, eikä mikään miniversio valaisimesta vaan ihan kunnon kruunu, kiva =)

Kreikasta terveisiä, oliiveja vaan montaa eri sorttia, valkosipuleita yms säilöttyjä oli puolet tuosta kojusta, toinen puoli oli kuivattuja juttuja, pähkinöitä hunajalla sipaistuina, chilillä maustettuina...kaikenlaisia kuivattuja namskis juttuja. Saatiin jopa maistiaisia.

tässä koju jonka ohi ei ihan niin vaan päästykään....siis jokainen laji taisi olla erilaisia molemmin puolin kojua ja kaikki ihanan pehmeitä suussa sulavia toffeita!!! en ole ikinä maistanut yhtä hyvää toffeeta, muutama palanen oli pakko hankkia kotiinviemisiksi, myyjäkin kiva "have a sweet evening my dear" =)

ja sweettiä toosiaan, suklainen kakkupalanen kyytipoikana kaffetta, siis kuviinhan ei alkoholijuomia otettukaan, oltiinhan kilttejä tyttöjä reissullamme ;)

Oh! Ottaisko kylmää vai kuumaa vettä..... Bajamajayhdyskunnan vierellä oli käsienpesupaikka kuten kunnon hygieniaan kuuluukin, molemmista hanoista tuli kyllä kylmää pelkästään, ihan ok ja sillä pärjäsi kunhan oli varsinaisen bajamajan kanssa sohlannut hiki otsalla...

invamalli oli kyllä leveä ja tilava, erittäin siisti sisältä jne, mutta kun sähkiksen hurautin ovesta sisään ja kaveri laittoi oven perässäni kiinni ja kiirehti omille kiireisimmille asioilleen niin tajusin että - miten h...ssa pääsenkään sähkikseltä asiointi-istuimelle....hmmm....taaksepäin ei päässyt kun ovi oli kiinni ja jos olisi ajanut siten että helposti pöntölle niin sitten ovi olisi jäänyt ihan sepposen selälleen...eli käsinojan yli ja kierähtämistyylillä - eipä tartte fysioterapiassa ihmetellä miksi selkä onkaan taas niin kumman notkea kun oikein tuli voimisteltua =)

Kirjurinluotoon ei mitään asiaa mun ajopelilläni,

...oikein sillan pielessä seisonut järjestysihminen kävelytti apulaiseni tuonne ylös "tule nyt katsomaan millainen tää on" ...ihan kuin täältä alhaalta ei jo näe ja tajua että nousujyrkkyys on sitä luokkaa ettei mikään vakuutus korvaisi jos tuolta kaatuisi ja tarkastaja tulisi tsekkaamaan luiskajyrkkyyksiä... kirjurinluodon puolelta taas kyllä näytti sille, että olisi päässyt sillalle mutta ei siis perille asti kaupungin puolelle tietenkään kun vastassa olisi ollut tämä sama hökötys. Kiersimme sitten oikein autoilijoiden käyttämän sillan kautta, ei siinä mitään mutta vähänkö olisi ollut kiva päästä paljon puhuttua ponttoonisiltaa pitkin.

Kirjurinluodon puolelle kuvattua maisemaa terassilta - ja se siideriannos ei tosiaan näy =)

Puuvillatehdas, entinen sellainen. Tuolla olisi ollut myös konserttia ja tapahtumaa mutta kyyti tuli hakemaan jo ennen puoltayötä kotiin päin eikä millään ehditty joka paikkaan...


rohkeimmat olivat uimassakin, luulisi että jokivesi olisi ollut aika viileetä mutta peloton nuoriso kävi virkistäytymässä.

vähän liian kookas sidukkapullo - vai onko lokki kääpiörotuinen?puistossa oltiin eväitä syömässä ja kuunneltiin samalla musiikkia päälavalta, kuului tosi hyvin eikä ollut ihmispaljoutta ympärillä.

puistossa on lastenkin osuus ja nimi muistaakseni Pelle Hermannin leikkipuisto, tämä tietystikin Pelle Hermannin vaunu =)

oli niin kivan näköinen puu että pakko oli kuvata tämäkin


Kirjurinluodon puolelta kaupunkiin päin kuvattua

ja näitä puita ja maisemia...

...puu

...puu

..ja hevonen=)


massu tulee kipeeksi kun kaupunkiheinää nyhtää suuhunsa, toivottavasti ei sentään.

ja sitten vielä hevosia, näiden takia eräs ihminen melkein pysäytti liikenteenkin...tai oikeestaan oli tulossa tekemään sitä ihan mun takiani kun autot vaan huristi ohi eikä päästy tietä ylittäämään takaisin päin pollekuvausten jälkeen. aika kohtelias oli henkilö, mutta toisaalta - ei yli neljää autoa ehtinyt ohi menemään....


näillä säärystimillä tarkenee suomalaisessa kesässä =)


komea yhdistelmä

ja takaisin terassille...terassilta kuvattua seuraavissa..


tää on varmaan joku vieraslajike...kasvoi ihan terassin kulmalla =)

sateenkaarta koitin saada kuvaan


porukkaa riitti pöydän vieressä...

...ja alla...

nää on hurjan vaarallisia vesillä, sekä nautittuna että tällälailla hyljättynä.

Banaanit vesillä....nyt mä oon jo melkein kaikkee nähnyt...

vastapäisellä rannalla alkoi näkyä jo enemmänkin liikehdintää

...hmm...montakohan kertaa tänkin kopin kuvasin....

..lisää pöydän vieruskavereita...

raatihuoneen kulmilta lähti kotikyyti, ilta-aurinko laski hienosti ja valaisi vanhoja rakennuksia. Päivä oli ollut aivan ihana jos ei oteta laskuihin sitä räkäkännistä joka kuseksi erään talon vierellä ja lähti seuraamaan meitä, vauhtia kiristettiin ja ukko lopuksi jo juoksi - jäätiin portille sitten juttelemaan järjestysmiesnaisen kanssa niitä näitä ja ukkeli häipyi näkyvistä. Tuli vähän kauhee olokin, mutta kaikki loppujen lopuksi hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti