pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Altaalla palaa!

Uima-altaalla palaa! Savua ja hälytyskellot alkoivat soimaan.
Henkilökunta ohjasi asiakkaat kokoontumistiloihin, itse satuin olemaan juuri menossa toimintaterapeutille niin kokoontumispaikka oli ala-aulassa ulko-ovella.
Henkilökunta laittoi palo-ovet kiinni, ne eivät sulkeutuneet automaattisesti kuten pitäisi mutta sekin on kirjattu muistiin ja varmasti asia korjataan.
Jonkin ajan kuluttua palokunta saapui ja summerin sammuttivat - tästä siis tietää että palokunta on saapunut kun summeri sammuu.
Väliaikatietoja tuli tasaiseen tahtiin kokoontumistilaan ja hoitajat olivat varustautuneet kärryllisellä peittoja sillä mikäli ulos tulee lähtö niin kaikilla ei olisi ehkä tarpeeksi vaatetusta päällä - esimerkiksi altaalta pelastetulla henkilöllä...hrrrrr....
Palomiehet tulivat, avasivat ovet ja siirryimme ulos, sitten sainkin jo kuvia otettua:


Hälyytys hälyytys!!!! Palokunta saapui paikalle alle 12 minuutissa.


Väki evakuoitiin hyvässä järjestyksessä, pari tuotiin alas tikasauton avulla.
Palokuntia oli käsittääkseni neljältä paikkakunnalta eli harjoitus oli tosi laaja.
nauhat ja kaikki kuten pitääkin, henkilökuntaa ohjaamassa ja valvomassa, tarkastamassa ja tiedottamassa sitä mukaa kun pelastuslaitoksen edustajalta tuli seuraavia tietoja.


...onkos tässä tikasautossa eturenkaat ilmassa?


Ruskon edustusta


ja lisää sammutuskalustoa
auto Lemusta
...Raisiosta...Ruskosta...


...ja pelastustoimet yläkerrasta jatkuvat...


jokusia toimittajiakin oli näkyvillä, yksi oli mukana itse harjoituksessakin, yläkerran parvekkeella ja koska kaikkia ei sieltä alas kuitenkaan tuotu niin taisi jäädä "tilastotappioksi" (?) ...


keittiöhenkilökuntaa kuvassa ja muutakin väkeä


...alaspäin alaspäin....


tiedotusta...palaveria....


tässä yksi uhreista, savua hengittänyt terapeutti joka sai talon toisella parvekkeella tuuletusta ja ensiapua, huonovointusuus on jo kadonnut ja ihmeparantuminen koettu =) toinen uhreista oli myös terapeutti joka oli tuupertunut saunassa lauteiden alle - näin ainain kuulopuheiden mukaan, hänenkin vointinsa hyvä jo =)
väki jaettiin henkilökuntaan sekä asiakkaisiin ja laskenta tehtiin, tulos oli sama kuin harjoituksen alkaessa, eli kaikki oli löytyneet ja pelastuneet.
"Harjoitus on loppunut!"


...ja sitten henkilökunta omiin tehtäviinsä, arki jatkukoon. Vastuuhenkilöt pitivät vielä palaveriaan tämän jälkeen.


...ja niin pelastustoimen edustajatkin alkoivat tehdä lähtöä kun kerta täällä oli kaikki jo pelastettu mitä pelastettavissa olikin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti