pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

maanantai 13. elokuuta 2012

Bunnys delicious - pupun herkutPupun herkkukranssi talveksi.

Tällaiset pitää viedä pimeään ja kuivaan paikkaan kuivumaan jotta vihreä säilyy, auringon- taikka valo muutoinkin saa aikaan harmaata tulosta ja se ei ole yhtä herkullista.

Bunnys delicious system for winter.

This must go to the dark and dry place for drying, that kind of treatment make green hays, sunshine or light somehow may do gray hays and those are not so good.


 Teen näitä kransseja ja kaikenlaisia kieputuksia talveksi pupuille, keräilen kaikenlaisia erityisherkkuja näihin - tavallista heinää on tietysti koko talven tarjolla.

I do these things for bunnys so they will have something special summermemories at winter. Plain hay is of course all the time but these are something different and bunny likes eat from these.


Näitä on helppo tuoreeltaankin antaa ulko- tai sisähäkkiin, ei pääse pupunen makoilemaan ruokansa päällä ja pidemmät/paksummat kasvit ei aina ole sisähäkkiin sopivaan heinähäkkiin kovin yksinkertaista laittaa.

This kind of plant system is quite easy and fun give to the bunnies even fresh at indoor- or outdoor gage. Longer and thicker plants are not so easy put on the indoor gages own hay place and this kid of serve cannot bunny lay down.


"nam nam nam...."

Tältä se näyttää ulkopuolelta häkkiä, sidon juuttinarulla päät ja niillä on helppo sitoa häkkkiinkin kasvihärdelli sopivaan paikkaan.

This it how it looks outside of gage outdoor, I make heads of these together with natural wire so it will be easy make these be that kind of place in the gage what ever like.
"Elvis" ainakin tykkää - "Elvis" likes.
Piharatamo on pupujen mielestä erityisherkkua, ainakin meillä.

Lutukka on pupuille vatsanpuruihin sopivaa, kannattaa kuivata talven varalle jos sattuu pipanat olemaan löysiä tai jotain muuta massuvaivaa.


Marjoista pupukin pitää ja kaikenlaiset syötävät marjat kelpaavat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti