pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

sunnuntai 12. elokuuta 2012

taivaanmerkkejä ja lentäviä

Pihakaivon kannella istuskeli joku tirppa jonka lajia en tunnista enkä muistakaan, muistini ei ole enää entisensä ja siksikin kyselen täälläkin tämän tästä josko joku tunnistaisi kysymiäni juttuja.
 Vanha pihakaivomme on yhä käytössä ja sen valmistumisajankohdasta ei ole tietoa tarkasti. Kaivon kansi kyllä valmistui muistaakseni 1993.

Vanha kivikehä on kestänyt ja arvatenkin kaivo on ollut ennen taloa ja talo on ollut jo 1800-luvulla olemassa, vanhimmat sanomalehden kappaleet joita on seinien välistä löytynyt, ovat olleet 1864 vuodelta.

Kotiterassilla istuskelen melkein aina kun vaan ulkoilma on sopivaa, sateella en kauaa viitsi ulkoilla, turhaan sitä itseään kastelee...

Päiväkuutamo =)

Pääskysen lentonäytöstä näkee kesällä joka päivä, kohtahan ne taitolenäjät jo alkavat kokoontua isompiin parviin ja alkavat mahdottoman pitkältä tuntuvan matkansa etelän maille - kunnioitettavaa lentoa.

hmm...pihapihlajan oksalla on suojaisaa ja pesäpaikkojakin tarjolla...mikähän lintu tämä on...

Lisää pääskys kuvitusta...
hehe, ilmassahan tämäkin elävä on joskus liidellyt/pörräillyt, sattui vaan niin hauskasti (sikäli mikäli raato sinällään on hauskaa...) tuo likan hymiö korvakoru olemaan tuon raadon vieressä..

Kärpänen toiselle: " Tuu kattoon kattoon kun kaveri tapettiin tapettiin.."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti