pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

torstai 2. elokuuta 2012

kesäretkellä Trolssissa =)Lähdettiin retkelle, minä sähköpyörätuolillani ja likka fillarilla, koira omilla tassuillaan hölkkäsi.
Määränpäässä oli niin kaunista että tuli otettua kuvia aika lailla...

Kesäleimut kukkivat kaiken värisinä - aivan ihania, ja kaunis oli sää myös, aurinko paistoi ja kaikin puolin kiva retkipäivä.

Tämän köynnöksen nimeä pohdittiin, onkohan karhunköynnös?Onkohan pääsky kanavavahtina X)
Orvokit ovat kyllä sitkeitä kasveja, itsestään kylväytyvät ja sitten vielä kasvavat sepelissä...

Tämä köynnös oli myös pohdinnan alla että mikäköhän mahtaa olla tämän laji? On kylvetty siemenistä tänä keväänä ja komeasti kasvaa, kukkasia siinä ei vielä ollut eikä nuppujakaan joten ei voinut kukkien laadustakaan arvata nimeä tälle komistukselle.

Kelloköynnös? Hitsi kun ei niitä kukkia ollut vielä...

Joillakin on vaan niin kaunis puutarha, silmä ja sielu lepää ihan kun katselee.
Pionit kukkivat täydessä kukassaan, kukkien koosta voisi sanoa että tämä kasvii kukkii "ihan koko kukkasin" =)
Huoh, ihanuutta. Itselläni kasvaa myös Pioni, mutta on varmaan joku perus-maatiais-yksinkertainen laji, vaalean lilertävät kukat, aika isot kyllä mutta näiden rinnalla aivan simppelit ja pienet...
Punaisen-lilertävn-pinkki Lupiini, olipas kiva...

Lenkkikavereista toisen kuvan saapi julkaista, toiselta en kysynyt ja arvelen ettei toivoisi kuvaansa maman blogissa roikkuvan....

Repanuuti, Pepona del Bolanio on myös Espanjanvesikoira. Hyvin jaksoi koko matkan ja perillä sai kulkea vapaana kun uskoo niin hyvin mitä sille sanoo, oikeasti Repanuuti kyllä vahti minne oma väki kulkee ja oli perässä koko ajan, oikein oli paimenkoiran elkeet vahvasti. 


Matkaa oli yhteen suuntaan 5,16 km ... muistaakseni ainakin, en montaa metriä valehtele kuitenkaan jos tuon matkan ilmoitan, korjailen tietoa jos nyt huijasin....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti