pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

lauantai 4. elokuuta 2012

Petteri Punakuonon kasvatusta ja tähdenlentoja

Näitä luonnonkukkasia pitäisi alkaa syksyn mittaan siirtelemään maahan kun nyt niitä on jonkin verran siroteltuna kesän aikana muokatusta kukkapenkistä erilaisiin patoihin ja purkkeihin, eipä tarvinnut taimistolle vaivautua tekemään heräteostoksia tänä kesänä...kauniitahan nämäkin ja monet muut.
Tähdenlentoja terassilla! =)

Jonkin verran olen jo prässännyt kasveja ja jossakin muuallakin piti ainakin olla aika lähelläkin näitä "tähtösiä" - niitä ajattelin vielä ainakin prässiin laittaa tulevia kortteja yms härpäkkeitä varten, saa sitten joskus talvella alkaa sen sorttiset askartelut jos  inspiraatio iskee."Voi kauheaa!" Sanoi sammakko...

Koira kävi kaivelemassa...ne ei ole menneet pihamaalle terassin portista oikeinkaan mielellään ja jos ovat menneet niin kovin nopsaan on tassuteltu terassille takaisin ja kuono pystyssä haisteltu ilmaa.
Jokin tuolla metsässä varmaan menee, sellainen jota koirakin väistää.

Mutta että liljapenkkiin pitää yrittää!! 

Kahden suden jäljet tästä ihan läheltä on bongattu joku aika sitten, voivathan nekin täällä vielä pyöriä, taikka ovat yöllä pyörineet ja jättäneet hajuja koirien pelottamiseksi.Syysasterikin terassin purkkiin eksynyt, näitä on aivan liiaksi asti vieläkin kukkapenkissä, jospa joku niitä raivaisi tuonne lammen penkereelle, siellä saisivat levitä miten haluavat.


Petteripunakuono-kasvusto näyttää nyt tältä, otin avustajan kanssa alimpia lehtiä pois jotta jaksavat tehdä jonkinmoista hedelmääkin.
Muutamia raakileita on jo ilmaantunut mutta kyllä vielä kukkiikin!

Nämähän ovat niitä jouluisia minitomaatteja =)


...vielä kun alkaisivat punertamaan...


...ja kukkia kukkia...

aika syksyisiä ilmoja on ollut, missähän ne elokuiset helteet viipyvät...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti