pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

torstai 2. elokuuta 2012

kukkaseppele ja grillivahtiNäin ihanan kukkaseppeleen sain avustajaltani ennenkuin hän jäi kesälomalle. Tuo kesäloma on kyllä jo pidetty ja töihin tullut mutta tselläni kun nämä blogikuvat odottavat aina jonkin aikaa ennenkuin saan aikaiseksi jotain kirjoitella kuviin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.


Enkelipatsas sai seppeleen, he pitivätkin hyvän huolen siitä, sillä kukissa olikin niin pitkät varret että saivat vettä hyvin ja seppele säilyi kukassa viikon päivät!


Grillivahtina Espanjanvesikoira Vale del Bolanio. Valen kirsua kutittelee paistuvan pihvin tuoksut =)Tomaattikin kukkii vaikkakin aika myöhään verrattuna aikaisempiin vuosiin. Kukkia on ollut toisaalta jo kauan ja tätä blogia kirjoittaessani tomaatit ovat vieläkin kukassa mutta on jo pieniä raakileitakin ilmestynyt. On ollut niin viileät ilmat ettei ole tomaattiparkakaan arvannut enempää kasvaa... Nämä kylvin ihan ajoissa, otin siemenet Jouluna hankituista "Petteri Punakuonon nenistä" elikkä tuli hankittua sellainen kiva pieni muovipurkki jossa oli oikeastikin Petterin kuva ja nimikin joten meillä kasvaa nyt Petterin neniä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti