pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Äitienpv 2012 ja muita kevään merkkejä

Sininen, ja kukkii muuten vieläkin (17.6.2012)

Äitienpvherkkua valmistumassa, Hanna 12v. teki kakkua ja kaksin kappalein.

Kaksi kakkua sillä toisen hän suunnitteli antavansa mummulle ja niin siinä kävikin, kuvasa mummulan herkku. Aivan taivaallista kakkua, tätä voisi syödä ihan huvikseen ja usein =)

Syksyllä tekemäni sammalsiili on vielä talven jäljiltä voimissaan.

Sinistä jälleen, tonttukin on jo lähtenyt kesälaitumille.

Rentukkaa rentukkaa...

Tämä on oikea kevään merkki ja oikeastaan alkukesänkin, joskus kuulin sanonnan: "pääskynen ei saa paskoa rankakasan päälle" ja niin ei tänä vuonna käynytkään.

Taivuteltukin paju lähtee aika helposti kasvamaan ja ensimmäistä kertaa näin että ihan lampaitakin tuli syksyn taitteluihin.

Nämä eivät sitten kuvaajaan päin kääntyneet koko päivän aikana, eipä tullut mieleen sipuleita laittaessa että paikan kukkapenkisä olisi voinut järkeillä sillä lailla että eri puolelle jotta olisi nähnyt nuo kauniit kukkaiskasvot itsekin, nyt ne tuijottavat kaivoon päin.
Tuli nyt laitettua vielä ns.vanhoja kuvia, keväällä otettuja, taikka keväämmällä ainakin kun ei tämä nyt taas ihan kesäiseltä näytä maisema kun ikkunasta katselee, ja ulkona olen kyllä jo käynyt tänäänkin mutta siellä imevät hyttyset ihan kuiviin. kahea määrä onkin ollut hyttysiä, inisijöitä ihan sisälle asti änkeämässä ja öiseen aikaan sitten tuntuu kuin olisi ihan armeija jossain liian lähellä ihoa inisemässä.

Latasin androidille kyllä parikin hyttyskarkoitus sovellusta, pitävät ääntä jonka pitäisi sitten karkottaa verenimijät. Pitää mennä uhmakkaasti vaan kokeilemaan tuonne itikoiden sekaan, ei sitä muutoin tiedä toimiiko sovellus vaiko eikö. Useampaa ääntä ainakin oli valikossa kun onhan noita inisijöitä käsittääkseni yli 3000 lajia maailmalla...siinä on melkoinen joukko rotuja =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti