pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Tietääkö joku? ja vastauskin kerrottu =)

 facebookista vaiko bloggerista.... 
kommentoikaa tänne ja jos tulit facebookin linkillä, laita kirjain F kommenttiin. Katsotaan miten alkaa toimimaan, laitan jossain vaiheessa uusia vinkkikuvia jos ei tietäväistä ole löytynyt...

                                        

Kuva-arvoitusta tällä kertaa, tietääkö joku mihin nämä kuvat kuuluvat?                                    Elikkä mitä ihmettä pojat nyt tekevät?

Kaikki nämä kolme kuvaa kuuluvat samaan asiaan, uskon kyllä että tämä ei ole aivan outo tapaus mutta kommentoikaahan tietoa/arvausta.

  
Kukaan e i ole vielä kommentoinut mitään, tämä vekotin on ainakin tuttu Harjavallan suunnalla kun siellähän järjestetään tai ainakin on järjestetty joka vuosi tapahtuma pelkästään näiden vekottimien ympärille.

Itse muistan että kotona aikanaan tällä tehtiin pölyävää ja kutittavaa puuhaa, minulle oli pienenä jonkinlainen arvonnousu työtehtävissä kun pääsin huutamasta "täynnä!" vekottimen toiselta puolelta ihan siirappitölkin kanssa mielestäni silloin tosi makeaan puuhaan ja jännittäväänkin....nyt kun ajattele asiaa niin päästäisinkö omia tenavia niin pienenä sellaiseen paikkaan edes likimainkaan - sen verran on työturvallisuussäännökset ja suojalaitteet pehmentäneet ajatusmallia ja olihan se aika huima paikka pienelle, hyvin kuitenkin selviydyin ja hihna pysyi paikallaan.

Vähän kun vielä kasvoin, sain jo syöttää konetta, se vasta oli asteikolla 1 - 10 silloin ihan tärkeimmästä päästä puuhaa ja yletyin lyhyeksi muokatulla hangolla juuri korsia heittämään koneen kolisevaan suuhun.

Tässä vielä pikku osanen edesmenneestä vekottimesta.
En jaksa nyt kuitenkaan arvoitusta kauaa pyörittää kun ei kuaan tosiaan ole ommentoinut tähänkään mennessä niin tuskimpa vastedeskään tulee minulle päin lukemista, katsojia on kyllä blogissa käynyt tätäkin tekstiä tavaamassa kuitenkin, etten aivan yksi täällä kirjoittele ja kuvia lataile =)
Ja tässä on syy siihen että vekotin on meillä ainakin nyt edesmennyt, sille toki löytyi vielä yksi käyttötarkoitus ainakin - eli juhannuskokkona loistaa vielä viimeisen kerran tämä puuasa joka on joskus ollut todella tarpeellinen työväline viljan puimisessa, todellinen tekniikan riemuvoitto! Tappurihan tämä, siitä en saanut enää kunnon "ehjänä tämä oli tällainen" -kuvaa kun hoksasin alkaa filmaamaan vasta kun purkuryhmä iski kiinni viime vuotistakin suuremman juhannuskokon toivossa....samalla saatiin toki suulin pääty tyhjäksi kun tuo jo luonnon ikäännyttämä vekotin muuttui pieniksi kappaleiksi pikku hiljaa, oikeastaan siinä ei montaa tuntia mennyt, sen verran on tehokasta toimintaa =) Vielä on muutama idea jälkeenjääneistä maallisista todistuskappaleista eli rautaisista osista, mutta siitä kerron tarinaa myöhemmin, aikataulusta en vielä kerro kun en sitä itsekään tiedä, kenties otsikolla: "Tappurin uudet tuulet" taikka jotain tuon tapaista kuitenkin.                          


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti