pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kurkipönttö?

Anoppilan linnunpöntöt oli pakko ottaa kuvana mukaan, maisema on niin kaunis niiden takanakin ja pönttöjä on useita puissa, asukkaitakin ja niitä on mukava seurailla. Itsellämme ei nyt olekaan kuin kaksi oravanpönttöä ja terassin ulkolaudoitukseen on pesiytynyt jo toiseksi vuodeksi alivuokralainen nimeltään "Sinitintti". Sinitiaisella onkin jo ahkerat puuhat meneillään, eilen kuuntelin että kuulenko oikeasti jo omiani vai ollisiko mahdollista jotta alivuokralaisella olisi jo perheenlisäystä tapahtunut, nokkia ruokittavana lisää.

Silllälailla sirkuttavalta laudanrako kuulosti. Viime kesänä koitin tarkkailla alivuokralaisiani ja olin aivan varma että saan vielä ne pikkuisetkin tirpat kuvattua mutta kyllä ne ehtivät pesänsä jättää sillä aikaa kun en ollut kameran kera väijymässä. Aika kesyksi tulee luonnonlinnutkin kun ihan likellä arvaa pesiä.

Tämä kuva onkin jo otettu ihan touukokuun alkupuolella ja näppääjänä oli Lasse. Huomasin olohuoneen ikkunasta aamusella kurjet ja poitsu kipaisi ottamaan kuvan aamuvarhaisen kaulannotkistajista. On ne upeita lintuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti