pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Hymykenkä

Lisää Powertexkokeiluja.... Tässäpä likan lenkkari, vähän irvisti kärjestä ja lisää sai repiä jotta kunnon irvistyksen saisi kengälle aikaan.. Kukkapurkki varresta sisälle, lisäksi päällystystä sanomalehden ja autonpesurätiksi menevästä t-paidasta hieman lisää, siitä sai jonkinverran sukanvarren oloa kukkapurkin reunoille mutta sitten kun sain Powertexillä valeltua koko hoidon, aloin miettimään että miksi ihmeessä en laittanut parittomista sukista jo valmista sukkaa...noh, seuraavan poposen kanssa sitten muistan.

Hymyhuulet suukon saavat...trallal-lal-lal-lallati-laa... akryylimaalila pintaan ja myös hampaiden valkaisu (huom, kengän hampaiden) onnistui toisella maalikerroksella ihan kohtalaiseesti.
Hiuskiehkuraa ja muodikasta pallokuosia ylle..


Silmämeikistä tuli sinertävää sorttia ja silmäripsiksi on idea joka odottaa hetkeä kun löydän nurkista sopivaa tarviketta... Valmiin oloinen ja säänkestäväkin olisi, toisaalta tämä saattaa joutua kynäpurkiksi taikka muuten vaan kirpputoripöydälle myyntiin, pitää miettiä mitä tekisi. Voihan tuo olla somistuksena pihalla tämän kesän kuitenkin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti