pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Villit ja vapaat sekä kotipörröt

Tämä söpöläinen asusti kaksiossa, elikkä kahdessa samalla seinällä olevassa linnunpöntössä samaan aikaan, taikka ei samaan aikaan vaan eri aikaan...hehe, vuoron perään kävi tarkistelemassa pönttöjen mukavuudet. Tosi havainnollista tässä on se, että miksiköhän kannattaa nuo linnunpönttöjen suuaukot suojata pellinkappaleella taikka putkenpätkällä. Terävät ovat nököhampaat ja pureutuvat näemmä aika hyvinkin kuivaan puuhun.

Elvis pupunen on vuoden vanha, saman ikäinen kuin siskonsa Carrie, tästä tulikin ihan lemmikit kesyt ja villimmätkin tapaukset - tekstiä kun tuo oravainen oli ensin esittelyssä...

"Syömääääään!!!!"  Carrie ja Elvis pitivät kovasti kevään ensimmäisistä vihreistä annoksista, ei paljoa kerralla alkuun mutta tätä kirjoittaessani ovat jo tottuneet tuoreeseen heinämurkinaan ja massut ovat kunnossa pysyneet.

 Hanna kuvasi takapihan lammella Kuovin, tämän lisäksi lammessa on nähty uiskentelevan sorsan ja viime kesänä siellä sukelteli isokoskelo. Saa nähdä jääkö jossain vaiheessa joku uskalikompi tirppa pesimään kun alkaa jo jonkinsortin ruokoa tms kasvaa rannalla, olisi jo kotoisaa vesilinnulle pikkuhiljaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti