pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Tunika
Näistä pyörylöistä allkoi idea jostain isommasta kuin patalaput tai kännykkäpussukkainen...uuden projektin nimi oli: "Tunika"
 Noita pieniä, vähän vielä pienempiä ja sitten paria sorttia suurempia ympyriäisiä virkkasin ja aloin sommitella kohtalaisen hyvän kokoisen puseron päälle niitä, ihan sikinsokin ensin, sitten jo aloin hakemaan ja kokeilemaan jonkinmoista säännönmukaisuutta asetelmaan, lopuksi ja hieman ennen loppuakin jo piti alkaa virkkaamaan hieman lisää ympyriäisiä...

Virkkasin palat yhteen tyylillä: kaksi ketjusilmukkaa ja kiinteä toiseen kappaleeseen, kaksi ketjusilmukkaa ja kiinteä siihen viereiseen kappaleeseen jne...
Kauluksen virkkasin vasta kun pyöreät palaset alkoivat olla jo kohdillaan ja kaulan ympäristön kappaleet virkattuna yhteen. Ei kaulukseenkaan mitään kummempaa mallia ollut, kunhan vaan olin koukussa kiinni ja annoin mennä.

Helmaan vielä pari riviä kuviota nimeltä: "sitä sun tätä ja pylväät" ...tai ihan millä nimellä tahansa saapi kukin kutsua... Aikaa meni jokunen päivä, ilta ja taisi parina yönäkin virkattua mutta ihan oli hauska tehdä välillä jotain mukamas isompaa tekelettä. Ei mikään muodin huippuluomus mutta kyllä siinä ainakin tuulettuu ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti