pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Pahvista kaivostaPikkuinen siili, kaivosta hiipi...

Tässä vielä maalaamatta ja viimeistelemättä, Powertexin päälle voi maalata akryyli- tai öljymaalilla, niin ainakin pntön tekstissä sanotaan joten luulisi paikkansa pitävän. Akryyliväreillä olen kyllä näuitä tekeleitä maalaillutkin ja ihan hyvin on onnistunut.

Tarvikkeet kaivon tekoon. Tähän ei tarvitakaan lapiota....

Pahvilaatikosta leikkasin sopivan kehyksen ja päällisen. Pyöreään muotoon taittaminen onnistui kivasti pöydänreunaa vasten että tuli edes hieman suoria taitoksia ja tasaisin välein.

Kukkapurkki on tuolla sisällä, käärittynä pahviin. Pahvista kannattaa samalla leikata pohjaosa myös, itse jätin sen kiinni reunaosaan niin on ainakin heti kiinni jossain, helpottaa alkuun ainakin työskentelyä kun ei kukkapurkki putoa aivan hetkessä läpi koko jutun.

Sanomalehdestä tein "kökköjä" ja asettelin mielin määrin pahville, nämä ikäänkuin kiviä joista kaivo olisi mukamas tehty...tuo siili varmaan kantanut...heh.      Powertexia pintaan niin pahvikin näyttää patsaalta. Ei tarvitse ohentaa mutta ihan hiukan laitoin vettä ja sekoitin hyvin, sain toista kertaa Powertexit pintaan kivammin ja meni paremmin pieniin koloihin. Viikon kuivuu ja sen jälkeen tämä harmaa on säänkestävää. Jatkoin tätä viel' pronssin värisellä tuon viikon jälkeen ja ajatuksena vielä maalailla lisää. Juuttinarusta, aika ohuesta sellaisesta tein kaivon katon alle veiviä ja  vielä ämpärin tuumailin jotta onnistuisi ihan tavallisella foliolla päällystetystä jostain - pahvista, kankaasta taikka paperista... Vaan nyt täytyy antaa vielä kuivua ennenkuin alan maalailemaan, elikkä "valmistujaiskuvaa" on tuloillaan jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti