pupun mietteet - Bunny is so wise

pupun mietteet -  Bunny is so wise
vain mielikuvitus asettaa rajoja - mutta kuvitellut rajat voi aina ylittää. Only imagine makes limits - but when you just imagine limit...you are allowed to go over it.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Hello

zwani.com myspace graphic comments
free twitter backgrounds


Aurinkoinen torstai ja kohta on taas "viikko lusittu".
Eilen oli oikeastaan oikea kesäpäivä, lapsoset olivat uimassa ja huuhtoivat päivän pölyt itsestään samalla kun talviturkki likosi pois. Vanhin poika kyllä jo talviturkkinsa heitti muistaakseni pari viikkoa sitten. Ei niin aikaisin tosin kuin viime vuonna sillä viime vuonna pääiäisenä jälkikasvu jo kävi kastautu,assa, toivat lammesta jäänkappaleita minulle terassille nähtäväksi...oli aika kylmää kyytiä silloin, nyt oli kuulemma jo vesi kuin "linnun maitoa" - mistähän tuokin sanonta on alkunsa saanut, tarkoittaakohan se loppujen lopuksi "ei mistään kotoisin" vaiko "ihan utopistinen asia" tms kun eihän linnut lypsä....
Juhannuskokkoa on jo aloitettu hyvissä ajoin tekemään, tänäkin vuonna sellainen siis on ainakin tehtynä, toivottavasti sää sallii sen polttamisenkin vielä.
Seuraavat kokot ovatkin sitten Venetsialaiskokko, Uuden vuoden kokko, laskiaiskokko, Pääsiäiskokko, ja taas Juhannuskokko, kyllä väellä riittää kokon kokoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti